Starity

Nightwish: március végén jelenik meg az új album

2014. december 22. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Márciusban jelenik meg a szimfonikus-metal nagyjainak a nyolcadik korongja, melynek kapcsán nemrég már a kislemezre is fény derült.

hirdetés
Nightwish: március végén jelenik meg az új album

Nemrég számoltunk be arról, hogy a szimfonikus metált játszó Nightwish februárban készül kiadni legújabb kislemezét, amely a 2015-ben debütáló nyolcadik stúdióalbum előfutáraként kerül az üzletek polcaira. A mai napon már azt is megtudhattuk, hogy az új korong, amely március végén fog debütálni, az Endless Forms Most Beautiful elnevezést kapta, valamint már a borítóról is lehullott a lepel.

Az új lemez az első közös munka lesz az új tagokkal, Kai Hahtóval, Floor Jansennel, valamint Troy Donockleyjel. Kai ugyan csak helyettesíti a zenekar eredeti ütősét, Jukka Nevalainent - aki betegsége következtében kényszerült egy ideig visszavonulni a zenéléstől –, ettől eltekintve az ő játékát élvezheti a közönség nemcsak az albumon, de az elkövetkezendő Nightwish-koncerteken is.

A finnek már az első kisfilmjüket is elkészítették, amelyről ugyancsak hónapokkal ezelőtt tudósították hivatalos Facebook-oldalukon keresztül a tűkön ülő rajongókat.

10430903_10154981192235068_3561931804697

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek