Starity

Los Angelesben fog játszódni a Walking Dead spinoffja

2014. december 23. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A testvérsorozattal betekintést nyerhetünk Hollywoodba is a zombiapokalipszis idején.

hirdetés
Los Angelesben fog játszódni a Walking Dead spinoffja
Fotó: AMC

A napokban a TVLine-nak köszönhetően kiderült, hogy hol is fog játszódni az AMC sikersorozatának, a The Walking Deadnek 2015-ben érkező spinoffja, a helyszín pedig nem más lesz, mint Los Angeles, így természetesen majd Hollywoodba is ellátogathatunk.

Az anyacsatorna már akkor, amikor felreppentek a hírek a testvérsorozattal kapcsolatban, azt ígérte, hogy olyan helyeket mutatnak majd be, melyeket eddig még sehol sem láthattunk, így sokak úgy gondolták, hogy az Egyesült Államokon kívülre, például Európába kalauzolnak majd el bennünket.

A rajongók szinte a The Walking Dead kezdetétől fogva kíváncsiskodnak, hogy mi zajlik a zombiapokalipszis idején a világ többi pontján - nyilatkozta az AMC elnöke, Charlie Collier még szeptemberben, így könnyen elképzelhető, hogy Los Angeles csak egy helyszín lesz majd a sok közül.

A castingolás egyébként még jelenleg is zajlik, azt azonban már tudni lehet, hogy Cliff CurtisFrank Dillane és Alycia Debnam Carey biztosan szerepet kaptak a szériában, melynek forgatását 2015 elején kezdik el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek