Starity

Ed Westwick szerint nem állnak újra össze a Gossip Girl sztárjai

2014. december 23. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hollywood Life-nak adott interjújában árulta el, hogy úgy véli, többé már nem láthatjuk együtt a népszerű sorozat főszereplőit.

hirdetés
Ed Westwick szerint nem állnak újra össze a Gossip Girl sztárjai
Fotó: Bauer Griffin

Két éve már, hogy véget ért a The CW nagysikerű sorozata, a Gossip Girl, mely hazánkban A pletykafészek címen futott. A rajongók legnagyobb álma pedig az - ahogy minden hosszú életű, nagy rajongótáborral rendelekező szériánál -, hogy újra együtt láthassák kedvenceiket, ám a Chuck Basst életre keltett színész, Ed Westwick azt nyilatkozta a Hollywood Life-nak nemrégiben, hogy véleménye szerint ez már nem fog megvalósulni.

Szerintem nagyon jól éreztük magunkat abban, amit akkor csináltunk, de most már mindenki a saját dolgát teszi. Mindannyian nagyon örülünk a másik sikerének - árulta el meglátását.

A sorozat végezte óta ugyanis a főszereplők szekere ugyanúgy száguld, hiszen mindannyian számos szerepet kaptak, emellett Blake Lively első gyermekével várandós és boldog házasságban él Ryan Reynoldsszal, Leighton Meester szintén férjhez ment és énekesnői karrierjét próbálja beindítaniPenn Badgley ugyancsak a zeneipart készül bevenni bandájával, a Motherrel és Taylor Momsen is hatalmas sikereket ér el a The Pretty Reckless-szel a rockvilágban.​

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek