Starity

Sebastian Roché szerepet kapott az Egyszer volt, hol nem voltban

2014. december 26. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók és a The Originals főgonosza az ABC-hez pártolt, hogy ezúttal egy király bőrébe bújhasson.

hirdetés
Sebastian Roché szerepet kapott az Egyszer volt, hol nem voltban
Fotó: Robert Laberge/Getty Images

Bár a The Originalsben a főbb szereplők közé sorolandó Sebastian Roché, hiszen az ősök vérszomjas apját alakítja, sok rajongóra szert tett az elmúlt évek alatt. Most azonban egy teljesen más apaszerepben bizonyíthat, ugyani megkapta az Egyszer volt, hol nem volt című népszerű ABC-sorozatban Csipkerózsika (Sarah Bolger) édesapjának szerepét.

A hírről az Entertainment Weekly számolt be elsőként és bár hivatalosan is csak vendégszereplő lesz a márciusban folytatódó negyedik évadban, biztosan jópárszor fel fog tűnni a képernyőkön, hiszen a Sötétség Királynőinek érkezésével betekinthetünk majd Demóna (Kristin Bauer Van Straten) múltjába is, aminek Csipkerózsika és Stefan király is részese.

Egyébként Sebastian mellett egy másik apukát is megismerhetünk majd a szezon második felében, akit  Ernie Hudson fog életre kelteni, mellettük pedig biztosan visszatér Pinokkió, vagyis August (Eion Bailey), Ariel (JoAnna Garcia) és természetesen a már említett Csipkerózsika is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek