Starity

Érkezik a Törtetőkből készült film

2014. december 27. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy mozifilmmel folytatják a nyolc évadot megélt vígjátéksorozat történetét, melyhez most megérkezett az első trailer is.

hirdetés
Érkezik a Törtetőkből készült film

2004 és 2011 között futott a népszerű vígjátéksorozat, a Törtetők, mely Vince Chase (Adrian Grenier) és legjobb barátainak Los Angeles-i életébe enged betekintést. Bár a széria a végéhez érkezett három évvel ezelőtt, most örülhetnek a rajongók, ugyanis hamarosan folytatódik a történet egy film keretein belül, melyhez a napokban debütált az első előzetes is.

A sztori hat hónappal azután folytatódik, ahol a sorozat abbamaradt és a srácok helyzete nem éppen rózsás, ugyanis túllépték a 100 millió dolláros keretet egy filmnél, melyben Vinny egy emberfeletti hatalommal rendelkező DJ-vé válik, aki Calvin Harrisszel áll harcban.

A vásznon természetesen ismét láthatjuk az öt főszereplőt: Adrian Greniert, Kevin Connollyt, Jerry Ferrarát, Kevin Dillont és Jeremy Pivent, mellettük pedig feltűnik még Billy Bob Thornton, Mark Wahlberg, Emmanuelle Chriqui, Constance Zimmer, Haley Joel Osment, Debi Mazar, Alice Eve, Emily Ratajkowski és Ronda Rousey is.

Az amerikai premier a tervek szerint 2015. június 5-én lesz esedékes, ám arról még nincs hír, hogy hazánkban mikor lesz látható a mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek