Starity

Harry Styles dögös táncot lejtett Kristen Wiiggel

2014. december 28. 18:06   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction szívtiprója sosem áll a szórakozásnak ellent, és ezt most is bebizonyította, amikor felkérte táncra Kristent.

hirdetés
Harry Styles dögös táncot lejtett Kristen Wiiggel

A One Direction fürtös hajú énekese mindig is nagy nőcsábászként volt elkönyvelve, és e titulus helyességének igazolásaképpen egy afterparty keretein belül táncra csalogatta Kristen Wiig színésznőt.

A két sztárról természetesen videók is készültek, melyek közül végül kettő az Instagramon landolt és jól láthatóan mindketen nagyon jól érezték magukat, és a közönséggel együtt énekelték a The Time of My Life című nótát, ami a Dirty Dancingben csendült fel.

 

A video posted by Nick Simmons (@nickseesthings) on

 

A video posted by Gavin Doyle (@savethesociety) on

Egyébként a történelmet írt bandáról 23-án, kedden egy különleges műsor is adásba került az NBC nevezetű csatornán. Az adás kedvéért még kis klipeket is forgattak, melyekben még betekintést is nyerhettünk a műsor előtti próbájukba.

A fiúk hozták szokás szerint a bohókás, humoros énjüket, és viccesebbnél-viccesebb kis klipek születtek, de mindenki akkor volt meglepődve a legjobban, amikor a 21 éves Niall Horan ruha nélkül, csupán egy boxerben mutatkozott meg a képernyőn, bár ezt a rajongók egyáltalán nem bánták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek