Starity

Januárban folytatódnak kedvenc sorozataink

2014. december 28. 17:05   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha még nem csekkoltad, mikor térnek vissza kedvenc sorozataid jól megérdemelt téli pihenésükről, most megtudhatod nálunk!

hirdetés
Januárban folytatódnak kedvenc sorozataink

Így az ünnepi zsongás elmúltával talán újra eszetekbe jutott, mennyire hiányoznak kedvenceitek vagy éppen nagyon-nagyon kíváncsian várjátok, hogyan folytatják kedvelt sorozataitokat az utolsó részekben történtek után. Van néhány széria, amely hatalmas kérdőjeleket hagyott maga után, van, amelynek utolsó jelenete sokként érte a rajongókat és szinte reménytelen, hogy abból bármi jó süljön ki, és van, amit egyszerűen csak azért várunk, mert rengeteget tudunk rajta nevetni.

2015 januárjában, februárjában és márciusában nem csak az egyhónapos téli szünetre ment sorozatok térnek vissza a képernyőkre, de azok is, amelyek szezonpremierjére egészen eddig kellett várniuk a fanoknak. Viszont, ha véletlenül meguntad a régieket vagy kifogytál a megnézendő részekből és valami frissre vágysz, a már jól megszokott és megszeretett sorozatokon kívül újabb kedvencek szerzésére is adódik majd lehetőség, hiszen olyan újdonságok érkeznek, mint például a Carter ügynök és a 12 Majom.

A TVLine mindenkire gondolt, mikor nagy örömünkre elkészítette a naptárat, melyben összegyűjtötte, melyik sorozat, mikor kerül újra műsorra. Van azonban néhány sorozat, amely nem szerepel a képen, mivel ezeket sajnos csak márciusban láthatjuk majd újra. Az Egyszer volt, hol nem volt 2015. március 1-jén tér vissza a 4. évad 13. részével, amely a Darkness on the Edge of Town címet viseli, a Fox újdonsága, Az utolsó ember a Földön (The Last Man on Earth) szintén aznap debütál majd, a Gyilkos hajsza március 2-án érkezik a 3. évaddal, a S.H.I.L.D. ügynökeit pedig március 3-án láthatjuk újra.

Az ABC csatorna két új sorozattal is előrukkol a hónapban: Az Amerikai bűntényt (American Crime) 5-én, a Titkok és Hazugságokat (Secrets And Lies) pedig 19-én kezdik vetíteni. A Dr. Csont 10. évadának 10. része egy különleges alkalomból kiindulva egy kicsit másként készült el, az egyik főszereplő, David Boreanaz rendezésében. Ez az epizód volt a 200., a 11. részre viszont sajnos elég sokat kell várnunk, hiszen a folytatásra március 26-án kerül csak sor.


Kattints a nagyobb méretért!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek