Starity

Miley Cyrus feszültséget okoz a Schwarzenegger családban

2014. december 30. 14:02   |   Szerző: secret

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus egy már eleve szétment kapcsolatot háborgat ismét, ugyanis Patrick Schwarzenegger édesanyja nem nézi jó szemmel a kettejük kapcsolatát.

hirdetés
Miley Cyrus feszültséget okoz a Schwarzenegger családban
Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images

A legtöbb embert boldoggá teszi, ha lát egy fiatal párt ilyen szeretetben, de sajnos Arnold Schwarzenegger és volt felesége, Maria Shriver között veszekedések támadtak fiuk és a botrányhős Miley Cyrus szerelme miatt.

Miley és Patrick kapcsolata sok feszültséget szül Patrick családjában. Ez egy szakadékot kelt Arnold és Maria már eleve haragos kapcsolatába – és ez kihat a gyerekeikre is - nyilatkozott erről a Schwarzenegger család egyik barátja a Hollywoodlife-nak.

Maria tisztán Arnold tudtára adta, hogy nem támogatja a fia kapcsolatát az elzüllött Miley-val, ezzel szemben Arnold teljesen elfogadja fia szerelmét, és úgy gondolja, hogy boldogok együtt, mitöbb, már el is vitte kettejüket az egyik kedvenc éttermébe, The Kneaderybe karácsony után.

Arnold szereti, hogy Patrick Miley-val van – folytatta a forrás - Már be is mutatta a saját barátainak is. Arnold szeret rivaldafényben lenni, és élvezi a figyelmet, amit Patrick és Miley kap. Büszke a fiára, hogy egy ilyen keresett sztárral van, mint Miley, és ezt ahhoz az időszakához hasonlítja, mikor ő randizott Madonnával a karrierje csúcsán.

A forrás szerint a két szülő közti nézeteltérés még több feszültséget hozott közöttük: Arnoldnak saját döntései és véleményei vannak. Azt mondta Mariának, hogy nyugodjon le és engedje a fiukat fiúnak lenni, de sajnos Maria nem igazán vette jó névvel a tanácsot. Utálja a cirkuszt Miley körül, és felzaklatja, hogy Arnoldnak ez nem jelent gondot.

Minednesetre Patrick és Miley boldognak tűnnek együtt, és ennek örülni kellene, hiszen Miley sokáig nehezen viselte a szakítását Liam Hemswrothszel, ám most úgy tűnik, Patrcik boldoggá teszi őt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek