Starity

Nicki Minaj: „Megváltoztatta az életemet az abortusz”

2014. december 31. 16:04   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az rappernő őszintén beszélt fiatalkori abortuszáról egy interjúban, melyet a Rolling Stone-nak adott.

hirdetés
Nicki Minaj: „Megváltoztatta az életemet az abortusz”
Fotó: Terry Richardson/Rolling Stone

A 32 éves előadó szokásához nem híven nemrégiben megnyílt egy interjúban, és nem is akármiről beszélgettek a riporterrel: Nicki életének egyik legfájóbb pontjáról, az abortuszáról.

Mikor Minaj még középiskolába járt, megismerkedett egy idősebb fiúval, akivel kapcsolata során egy nem kívánt terhességben is része volt. A rappernő a Rolling Stone-nak mesélt életnek egyik legrosszabb eseményéről: Azt hittem, meg fogok halni. Tinédzser voltam. Ez volt a legnehezebb dolog, amin keresztül kellett mennem. Ez egész életemben kísérteni fog – vallotta be a sztár - Nem voltam még kérsz rá. Nem tudtam volna semmit adni egy gyereknek.

Az interjút tartalmazó lapszám

A sokak által támadott klipről, az Anacondáról és annak jelentéséről is szólt néhány szót az amerikai énekesnő: Egy olyan videoklippel, mint az Anaconda, azt akarom megmutatni, hogy egy kib***ott felnőtt nő vagyok. Ezzel kiállok olyan lányok mellet, akik egyszerre szeretnének szexisek lenni és táncolni is úgy, hogy közben még az önbizalmuk is megmarad. Nagy segged van? Rázd! Kit érdekel? De ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz mondjuk diplomás, tanult nő.

Egyébként a fiatal rapper egyik dalában, az All Things Góban is megjelenik az abortusz. A dalszöveg tartalmaz egy olyan sort is, melyben ezt rappeli: Gyermekem lett volna Aarontól a 16 percből bármelyik pillanatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek