Starity

Jessie J: „Miley dalából 3 évi albérletet ki tudtam fizetni”

2014. december 31. 16:04   |   Szerző: Troublemakeroff

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit énekesnő az angol Glamour magazin januári címlapján látható, ennek köszönhetően pedig egy interjú is készült vele.

hirdetés
Jessie J: „Miley dalából 3 évi albérletet ki tudtam fizetni”

Jessie J napjaink egyik legkiemelkedőbb előadója, aki az éneklés mellett dalszövegíróként is elismert. Új lemeze, a Sweet Talker nemrég jelent meg, amelyen olyan slágerek kaptak helyet, mint a Burnin' Up, valamint a nagy áttörést hozó Bang Bang, amiben az amerikai rapper Nicki Minaj és Amerika egyik kedvenc énekesnője, Ariana Grande is közreműködik.

Az egyik legnagyobb dolog, amit meg akartam valósítani az életemben, hogy kiálljam az idő próbáját, és úgy érzem, hogy Bang Banggel ez megtörtént.

Jessie sok nehézségen átment már az elmúlt években, de soha nem adta fel, számára a zene az első az életben. Egy életet kapsz. Nem lehetsz olyan, hogy 'Nem nőtt f*rkam, szóval nyugodtan hátradőlhetek, és hagyom, hogy más elvégezze a munkát.' Jó vagyok abban, amit csinálok, úgyhogy élvezem, minden helyzetben.

- Mi a véleményed a szerelemről?

- Szerelmes vagyok-e most? Dolgozom rajta, hogy az lehessek. Ez az igazság... nem akarom, hogy átlagosnak hangozzon, de nem vagyok szerelmes... egyelőre. Tanulom, hogyan kell szerelmesnek lenni.

- Milyen az ideális barát?

- Valaki olyan, aki tud hülyéskedni velem. Szerelmesnek lenni, amikor önmagad lehetsz, úgy, mintha nem látna senki, de mégis ott van valaki.

- A jelenlegi barátod, Luke James lehet a nagy ő? 

- Talán. Miért ne? Majdnem 27 éves vagyok, és egy olyan ponthoz érkeztem az életemben, ahol valaki mással is megoszthatom mindezeket, oda akarom adni valakinek ezt az esélyt, és szeretném, ha ez örökre szólna. És Luke egyszerűen elképesztő.

- Mit szólsz a pletykákhoz, hogy itthagyod az Egyesült Királyságot és kiköltözöl az Egyesült Államokba, mert úgy érzed, Angliában nem méltányolnak?

- Ez teljesen hülyeség. Az egész, hogy eladom a házam Angliában és elköltözöm Los Angelesbe. Nincs saját lakásom Angliában és nem is vettem LA-ben. Nem is kérdés, hogy ez mindössze egy pletyka, egy olyan személytől, aki csak látszólag ismer. Szeretem Londont, brit vagyok. De nem vagyok már 12 éves. Ha elszeretnék költözni Párizsba vagy Zimbabwébe, akkor megtenném. Sokban hálás vagyok Angliának és soha nem menekülnék el, de remélem az emberek megértik, hogy a karrierem egy olyan pontján vagyok, ahol egy másik ország is lázba hoz és muszáj ott lennem, hogy mindez megtörténhessen.

- Milyen dalokat írni többekközt Miley Cyrusnak és Alicia Keysnek?

- A Party in The USA-nek köszönhetően háromévnyi albérletemet tudtam kifizetni. Tulajdonképpen több is volt, mint 3 év. Ebből kapom a pénzem legnagyobb részét. Dalokat írok. Énekesnő vagyok. Szeretek dolgokhoz hozzájárulni, de ez csak egy kis kiegészítés.

- Mik a céljaid a jövőre nézve?

- Szeretnék jótékonykodni, parfümöt kiadni, másik könyvet. Inspiráló könyvet akarok írni, egy akusztikus albumot, gyerekeket, és szeretnék megházasodni. Szeretnék a szüleimnek házat venni, szeretnék a nővéreimnek őszintén venni egy-egy házat. Majdnem 27 vagyok, és még közel sem fejeztem be. Úgy érzem, hogy még csak most léptem be az ajtón.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek