Starity

Ed Westwick a hírnév miatt nem talál társra

2010. szeptember 11. 15:03   |   Szerző: Bondgirl21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ed Westwick szerint a hírnév az egyik átka annak, hogy nehezen tud ismerkedni, és még nem talált megfelelő társat magának.

hirdetés
Ed Westwick a hírnév miatt nem talál társra

A színész korábban „se veled, se nélküled”-kapcsolatot folytatott a Gossip Girl egyik sztárjával, Jessica Szohrral. Jelenleg egyedül tengeti a mindennapjait; Ed úgy érzi, hogy nehéz egy „átlagos” lányt találnia.

„A bulvársajtó folyton utánunk nyomoz, cseppet sincsenek tekintettel arra, hogy a partnerünk esetleg egy totál civil személy, aki nem akar az újságok címlapjára kerülni, nem szeretné, ha vájkálnának a múltjában, vagy pellengérre állítsák az esetlegesen elkövetett korábbi apró-cseprő bakijai miatt. Egy kapcsolat kezdete amúgy is kényes: mindkét félnek időre van szüksége ahhoz, hogy eldöntse, mit szeretne a másiktól, és ez lehetetlen úgy, hogy egy szimpla vacsi után máris világraszóló szerelemről, meg álompárról szólnak a cikkek!”

Reméljük, azért egyszer csak megtalálja az igazit!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek