Starity

Közeleg Shakira 11. korongjának megjelenése

2015. január 05. 20:08   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavasszal valószínűleg már útnak indul Shakira tizenegyedik stúdiólemezének promókampánya.

hirdetés
Közeleg Shakira 11. korongjának megjelenése

Ez az év sem volt semmi a kolumbiai énekesnő életében, hiszen fontos események áradatát tudhatja maga mögött; ahogy ment az egyik, úgy jött a másik. Először beharangozta a saját nevét viselő, Shakira című albumát, amiről folyamatosan kerültek a nyilvánosság elé a sikeresebbnél sikeresebb dalok és klipek: az Empire, ami egy férfi szerelmét öntötte szavakba, a La La La (Dare), amely több nyelven is megjelent és amit a futball világbajnokság dalává választottak, és a Rihannával közös Can't Remember To forget You, amelynek szóló spanyol változata is debütált. A Men's Health beválasztotta a 100 legdögösebb nő közé, márciusban az Activia reklámarca lett táncával és zenéjével, és a jótkonykodásból is meglehetősen kivette a részét, mikor iskolát létesített Kolumbiában a hátrányos helyzetű gyerekeknek.

Nemrég pedig szárnyra kelt egy hír, miszerint hamarosan érkezik Shakira újabb korongja. Bár a lemez állítólag már nagyjából készen van, a promotálást és megjelenést még késleltetnék az énekesnő terhessége miatt, de két hónappal a szülés után már több információ és aktív tevékenység lesz majd köthető a témához. Viszont azt is híresztelik, hogy 2016 vége felé új albumával turnézni is elindul majd

Egyelőre annyit tudhatunk, hogy Shakira szokásához híven ez az album is, az előzőekhez hasonlóan két nyelven, angolul és spanyolul fog megjelenni, továbbá olyan hírességek fognak rajta közreműködni, mint Alejandro Sanz és Iggy Azeala.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek