Starity

Rita Ora új kislemeze márciusban érkezik

2015. január 07. 10:10   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rita Ora nemcsak új kislemezzel tér vissza 2015-ben, hanem soron következő második stúdióalbuma is idén kerül majd a boltok polcaira.

hirdetés
Rita Ora új kislemeze márciusban érkezik

Rita Ora idén igencsak mozgalmas évnek néz elébe, hiszen 2015-öt a The Voice mentoraként kezdi majd, februárban pedig színésznőként is bemutatkozik a Szürke ötven árnyalata című filmben, amiben a főszereplő húgát kelti életre. Az énekesnő azt is elárulta, hogy legújabb kislemeze márciusban érkezik majd.

Rita nemcsak kislemezéről mesélt, hanem szóba hozta azt is, hogy rajongóinak nem kell már túl sokat várniuk a második korongra, ugyanis még a nyár kezdete előtt szeretné kiadni soron következő nagylemezét, amivel nem szeretett volna sietni, ezért dolgozott rajta 2 évet.

Az új kislemez márciusban jön majd, és ez lesz a második korongom előfutára is, amely nem mellesleg még a nyár kezdete előtt megjelenik – mesélte Rita a The Versionnek, majd így folytatta: Nem akartam sürgetni a lemezt, több időt akartam azzal foglalkozni, hogy új zenével lepem meg a rajongóimat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek