Starity

Kanye West rajongóinak fogalmuk sincs, ki az a Paul McCartney

2015. január 07. 15:03   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kanye West és Paul McCartney duettje pontosan szilveszter éjjelén debütált, és így kiderült, hogy egyesek még most sem tudják, hogy ki is valójában a legendás Paul McCartney.

hirdetés
Kanye West rajongóinak fogalmuk sincs, ki az a Paul McCartney

Azt gondolnánk, hogy Paul McCartney már tett le annyit az asztalra, hogy azzal legendává nője ki magát, de úgy látszik, hogy mégsem sikerült elérnie, hogy az egész világ megismerje a nevét. Kanye és Paul közös projektbe kezdtek még tavaly, és eredményként december 31-én debütált duettjük, az Only One.

Kanye rajongói összetévesztették az egyik legmeghatározóbb zenei alakot, egy újonc előadóval, a Twitteren fejtve ki véleményüket és tiszteletüket Kanye iránt. Ki az a Paul McCartney? Annyira örvendek, hogy Kanye az ismeretlen előadókat is felkarolja – szólt az egyik tweet.

Ezzel viszont még nem ér véget a döbbenet: egy másik rajongó azt gondolja, hogy ennek a dalnak köszönhetően Paul majd csodás karrierre tesz szert: Nem tudom, hogy ki Paul McCartney, de biztos, hogy remek karriert fog majd befutni a dalnak köszönhetően. De még ezt követően sem mondható a dolog befejezetnek, ugyanis egy másik rajongó a következőket írta: Kanye-nek remek füle van a tehetséghez. Egy nap Paulból nagy sztárt fog faragni.

Az Only One eredetileg egy ballada, amit a rapper kislányának, North Westnek szánt, édesanyja Donna West perspektívájából nézve, aki 2007-ben hunyt el egy plasztikai műtét után. A dal egyesek szerint csak a kezdete egy közös projektnek Kanye és Paul között. Bár West rajongóinak fogalma sincs, kicsoda Paul, aggodalomra semmi ok, hiszen több A-listás sztár és az idősebb, tágabb látókörű és ízlésvilágú korosztály tisztában van, hogy mit is tett le Paul a zene világában az asztalra, ugyanis a Queenie Eye című dalához készült kisfilmben többek közt Meryl Streep és Johnny Deep is feltűnik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek