Starity

Kelly Clarkson új albummal készül

2015. január 07. 17:05   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kelly Clarkson néhány rajongói kérdésre válaszolt a Twitteren keresztül és elárulta, hogy mivel is készül a 2015-ös évre.

hirdetés
Kelly Clarkson új albummal készül

Bár 2013-ban az American Idol nyertese két albumot is kiadott - egyet karácsony alkalmából, a másikat pedig legjobb dalaiból összetéve -, de közel három éve nem adott ki új anyagot, ami úgy látszik, hogy idén változni fog, sőt, azt is elárulta, hogy következő kislemeze még ebben a hónapban megjelenik.

A rajongók arról faggatták az énekesnőt, hogy milyen műfajú lemezzel készül, hiszen az a pletyka is útnak indult, hogy a country felé kacsintgat: Az emberek folyton kérdezősködnek. Az új lemezem pop jellegű lesz, de mindig is a kedvenc műfajaim ihletnek, a pop-rock/country/R&B és dance – írta Kelly.

A kíváncsiskodó rajongóknak egy kis morzsát is elhintett arra a kérdésre, hogy lesznek-e duettek az új korongon: Az emberek azt is kérdezgetik, hogy lesz-e duett az új anyagon. Itt van egy utalás rá… Nem ez volt az első alkalom, hogy együttműködtünk.

A Mr. Know It All énekesnője következő kislemezével kapcsolatban is ejtett néhány célzást: a Proof of Life szavakat és Dr. Dre nevét egy tweetbe préselte, ezzel még kíváncsibbá téve rajongóit, akik már tűkön ülve várják visszatérését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek