Starity

Justin Bieber és Lara Stone a Calvin Klein új arcai - fotók

2015. január 07. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi napon robbant a hír: a népszerű világmárka a 20 éves énekest és a 31 éves modellt választotta legújabb kampánya arcainak.

hirdetés
Justin Bieber és Lara Stone a Calvin Klein új arcai - fotók

Hónapok óta hallani pletykákat arról, hogy a tiniként híressé vált énekes, Justin Bieber betör a divatszakmába, és ezúttal nem kisebb cég, mint a Calvin Klein vette szárnyai alá az újabban botrányairól hírhedtté vált énekest.

Már jó ideje szerettem volna részt vállalni a Calvin Kleinnál. Nemrégiben feltöltöttem egy, a #mycalvins hashtaggel ellátott képet az Instagramra, melyen alsóneműben pózolok és az emberek megőrültek tőle, felkeltette a figyelmüket - nyilatkozta Justin, aki immár hivatalosan is a márka alkalmazásában áll reklámarcként. 

Két és fél napig tartott a fotózás - elevenítette fel a tinisztár. Csak mert a második napon lebetegedtem. A kulisszák mögött egyébként minden úgy ment, mint a karikacsapás - vallotta az énekes, akinek partnere Lara Stone modell volt a fotózás során. 

Justin arról is szót ejtett, hogy az egészséges táplálkozás mellett milyen edzéstervvel hozta formába magát, hogy a kampányképek fotózásakor kirobbanó formában legyen. Az edzőm, Patrick Nilsson segítségével készültem fel. Heti öt napon át 45 perces edzésekkel erősítettünk, háromnapos bontásokban. A hátamat és a tricepszemet erősítettem az első napon, a mellkas és a bicepsz került terítékre a második napon, a váll és a lábak voltak a harmadik nap programjai és így követték egymást a napok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek