Starity

Kristen Stewart a lányokat szereti?

2015. január 08. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat-széria által elhíresült Kristen Stewart szexuális irányultságáról már hosszú hónapok óta pletykálnak, ám a napokban egyik barátnőjével, Alicia Cargile-lel kapták lencsevégre a színésznőt.

hirdetés
Kristen Stewart a lányokat szereti?

A 24 éves színésznő nemrégiben jól megérdemelt pihenését töltötte Honoluluban barátnője, Alicia Cargile társaságában, mely közös vakáció amúgy is melegágyát szolgáltatta a pletykáknak, nem is beszélve azokról a képekről, melyeket a szemfüles lesifotósok készítettek a lányokról.

A képeken tisztán kivehető, hogy Kristen és Alicia igen közel állnak egymáshoz, ugyanis kézenfogva sétáltak a tengerparton, sőt csókot is váltottak egymással! Kristennek Robert Pattinsonnal való szakítása óta nem volt tartós kapcsolata, ám a híresztelések szerint mindig is vonzódott a lányokhoz, így joggal merülhet fel a kérdés, hogy vajon biszexuális-e a színésznő vagy csupán múló hóbortról van szó részéről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek