Starity

Kigúnyolta egy lesifotós a Hills sztárját

2010. szeptember 11. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Stephanie Pratt, a The Hills című valóságshow egyik főszereplőjét egy kellemetlen élmény érte – egy lesifotós beszólt neki megállás nélkül!

hirdetés
Kigúnyolta egy lesifotós a Hills sztárját

Stephanie Pratt Los Angelesben született, de a középiskola befejezése után Párizsba költözött, és ott kezdte a fősulit, majd – mivelhogy divatot akart tanulni – visszajött Hollywoodba, és beiratkozott a Fashion Institute of Design and Merchandisingbe (ahol jelenleg is tanul). Itt futott bele Lauren Conradba, aki akkoriban kezdte az MTV The Hills című valóságshow-ját. Lauren által Steph is bekerült a sorozatba.

Így hát a fiatal lány 2007-ben került a kamerák kereszttüzébe. Három, lassan négy éve – viszont állítása szerint a paparazzókat még mindig nem tudta megszokni. Egy interjúban el is mesélt egy rossz élményt ezzel kapcsolatban. „Nemrég egy bárba mentem, és egy paparazzó egyfolytában azt mondogatta, hogy Stephanie dagadt, Stephanie dagadt. Ez volt a legrosszabb élményem...” Ugyan azt nem tudjuk, miért gúnyolta ki a lányt a lesifotós, de arról mindenki tud, hogy egy ideig bulimiás volt, amin nehezen lépett túl – ezért is bánthatta annyira a megjegyzés.

Egy újságíró azt mondta neki, hogy ő el sem tudná képzelni az életét lesifotósokkal, és nehéz lehet vele foglalkozni. „Nehéz. Amíg a The Hillst forgattuk, minden jelenetnél ott voltak... Heidi Montag és a bátyám Spencer Pratt] szerint viszont érdekes, hogy mindig felénk vannak”  – vonta meg a vállát a szőkeség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek