Starity

Harry Styles színészként próbálná ki magát

2015. január 09. 16:04   |   Szerző: Kelly010

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry Styles a One Directionnal már világhírnevet szerzett magának, de most úgy tűnik, színészként is szeretné kipróbálni magát.

hirdetés
Harry Styles színészként próbálná ki magát

A The Sun napilap értesülései szerint a 20 éves énekes már találkozott a legendás producerrel, Harvey Weinsteinnel abból a célból, hogy megvitassák, milyen szerep hozhat Harry számára áttörő sikert.

A 62 éves filmstúdióvezető így nyilatkozott: Nem kérdés, hogy a filmiparban helyen van, és tárt karokkal várom. Szuperkarizmatikus a srác. Ő egy délceg szívtipró, egy vidám, lelkes fiatalember. Nem is kérném, hogy jöjjön meghallgatásra. Mi már ajánlottunk neki szerepet korábban is, de mellőzve lett, mert turnén volt, és az volt a fő kötelezetsége.

Azt, hogy Harryt valóban egyszer egyénileg láthatjuk mozivásznon, majd az idő igazolja, de sajtóértesülések szerint az On The Road Turné befejeztével lehet, hogy belekezd a munkálatokba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek