Starity

Itt van Jessica Biel és Jake Gyllenhaal filmjének trailere

2015. január 10. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett az első előzetes az Accidental Love című romantikus vígjátékhoz.

hirdetés
Itt van Jessica Biel és Jake Gyllenhaal filmjének trailere
Fotó: Arrow Films

A napokban debütált David O. Russell vadonatúj filmjének, az Accidental Love-nak legelső hivatalos előzetese. A politikai szatíra egy kisvárosi pincérnőről, Alice Eckle-ről (Jessica Biel) szól, akinek kezét megkéri barátja, Scott (James Marsden), azonban éppen ekkor egy véletlen baleset folytán egy szög belefúródik a fejébe és mivel nincs biztosítása, nem operálják meg. Agysérülése miatt kiszámíthatatlan lesz, ezért Washingtonba megy, ahol találkozik a sármos fiatal szenátorral, Howard Birdwell-lel (Jake Gyllenhaal), aki azonnal Alice segítségére siet és fejébe veszi, hogy megmenti őt, ezalatt pedig természetesen rögtön belezúgnak egymásba.

A romantikus vígjátékban Biel, Marsden és Gyllenhaal mellett feltűnik még Tracy Morgan, Catherine Keener, James Brolin, Kirstie Alley és David Ramsey is, az Egyesült Államokban pedig idén február 10-én kerül bemutatásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek