Starity

Walt és Jesse nem tűnnek fel a Better Call Saulban

2015. január 12. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A testvérsorozat készítői elárulták, hogy az első évadban biztosan nem fog szerepelni Bryan Cranston és Aaron Paul.

hirdetés
Walt és Jesse nem tűnnek fel a Better Call Saulban
Fotó: AMC

Tavaly nyáron derült ki, hogy az AMC hivatalosan is berendelte népszerű sorozatának, a Breaking Badnek spinoffját, ráadásul a sikerben bízva rögtön az első két évadot is. A két széria készítője, Vince Gilligan akkoriban elárulta, hogy ha alkalma adódik, mindenképpen vissza szeretné hozni Walter és Jesse karakterét, sőt Gust is, azonban azt is hozzátette, hogy a rajongók ne bizakodjanak, mivel erre nincs garancia.

A Totál szívás hű nézői azonban már régóta lázban égnek, hogy talán végre újra láthatják a képernyőkőn kedvenc párosukat, Bryan Cranstont és Aaron Pault, a napokban viszont a sorozat másik szülőatyja, Peter Gould a következőt mondta a Television Critics Association sajtóturnéján: Walt és Jesse nem fognak feltűnni az első évadban. Mindenképpen azt szeretnénk a testvérsorozat, ha meg tudna állni a saját lábán. Nem mondom azt, hogy sosem fog megtörténni. Utolsó mondatára azonban a Mike-ot alakító Jonathan Banks rögtön rávágta fanyarul: Én azt mondom, hogy sosem fog megtörténni.

Gould elárulta, hogy az íróknak van egy listája azokról a Breaking Bad-es karakterekről, akiket van lehetőségük visszahozni, köztük az olyan nagyokkal, mint Jesse és Walt, de akadnak olyanok is, mint például Wendy, akikre lehet, hogy nem is emlékszik minden néző. Továbbá kiderült, hogy bár Sault könyörtelennek ismerhettük meg az anyasorozatban, a spinoffban egy teljesen más ember fog bemutatkozni, ugyanis a sztori hat évvel azelőtt kezdődik, hogy találkozott volna Walterékkel.

Saul jó akar lenni, de ahogy azt látni fogjátok az epizódok múlásával, az lesz a kérdés, hogy miért is akar jó lenni? A testvére miatt akar jófiú lenni? Kim miatt? A kérdés pedig, amin rengeteget mulatunk az írók szobájában az, hogy jobb, ha hű maradsz magadhoz? - tette fel a kérdéseket Gillian, majd így zárta mondandóját: Fogalmam sincs, hogy a világnak tetszeni fog-e ez az egész, de én imádom. Rettentően büszke vagyok rá. Ez egy rohadt jó sorozat a véleményem szerint.

A Better Call Saul 28 nap múlva startol a tengerentúlon az AMC-n, a pilot február 8-án, vasárnap este 10 órakor kerül adásba, a második epizódot pedig rögtön másnap, február 9-én, hétfőn este 10-kor tekinthetik meg a nézők, majd ezt követően hétfő esténként, ugyanebben az időpontban érkeznek az új részek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek