Starity

Megszületett Nick és Vanessa Lachey második gyermeke

2015. január 11. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb taggal gyarapodott a Lachey család, ugyanis a hét elején világra jött a páros második gyermeke.

hirdetés
Megszületett Nick és Vanessa Lachey második gyermeke
Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images

Január 6-án adta hírül az örömhírt hivatalos weboldalán Vanessa Lachey, hogy január 5-én, hétfőn délután 5 óra 17 perckor meglátta a napvilágot második gyermekük férjével, Nickkel. A bejegyzésből kiderül, hogy a csöppség egy kislány, aki 53 és fél centiméter, valamint 3642 gramm és a Brooklyn Elisabeth Lachey nevet kapta szüleitől.

Már nagyon régóta álmodom erről a pillanatról, a napról, amikor találkozhatok a kislányommal. Egy barátom nemrég mondta, hogy milyen varázslatos nap lesz a mai, mivel ez az a nap, amikor a legjobb barátommal fogok találkozni. El sem tudom mondani, milyen érzés volt első alkalommal a karjaimban tartanom. Anyuci, apuci, és Cam bátyókád már most hihetetlenül imád, Brooklyn - írta a 34 éves anyuka egy fotó társaságában.

A 41 éves színész-énekes 2010-ben jegyezte el kedvesét közel négyévnyi együttlét után, majd 2011 július 15-én oltár elé is álltak. 2012 tavaszán jelentették be első közös gyermekük érkezését, a kis Camden pedig szeptember 12-én pedig világra is jött. A páros aztán tavaly júliusban újabb örömhírrel szolgált, ugyanis elárulták, hogy Vanessa második gyermeküket hordja a szíve alatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek