Starity

Ötödik évfordulójukat ünnepelte Demi Lovato és Wilmer Valderrama

2015. január 12. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato és Wilmer Valderrama a napokban ünnepelte kapcsolatuk ötödik évfordulóját, emiatt pedig ismét megindult a szóbeszéd a házasság kapcsán.

hirdetés
Ötödik évfordulójukat ünnepelte Demi Lovato és Wilmer Valderrama

Demi Lovato és Wilmer Valderrama az évek során nem sokat osztott meg kapcsolatukról a nyilvánossággal, talán emiatt is közkedvelt téma a bulvárlapokban, ahol újra és újra arról találgatnak, vajon mikor érkezik el az eljegyzés és házasság ideje. Az elmúlt években számtalanszor próbálta a média összeadni kettejüket, 2013 decemberében például biztosra vették, hogy Wilmer megvásárolta a gyűrűt, ám ez végül hamisnak bizonyult, majd 2014 februárjában ismét útnak indult a szóbeszéd, amit Lovato rögtön el is oszlatott, mondván, ha egyszer elérkezik a nagy nap az életében, ő maga fogja megosztani rajongóival, azonban szavait figyelmen kívül hagyva, nem sokkal azután, hogy októberben 5 éves rajongója az egyik koncertjén megkérte a kezét, azzal állt elő a HollywoodLife, hogy már titokban megtörtént a menyegző, de végül ebben is tévedtek.

Folyamatosan szó van náluk a házasságról, és biztosak benne, hogy meg fog történni, de az időbeosztásuk miatt nem tudni, hogy mikor – nyilatkozta a napokban egy állítólagos, neve elhallgatását kérő forrás a HollywoodLife-nak. Nincs rajtuk nyomás, megtörténhet 2015-ben, de az is lehet, hogy csak 2020-ban. Attól függ, hogy mikorra tervezik a gyerekvállalást, mindent egyszerre szeretnének időzíteni.

A magazin szerint az énekesnő már alig várja, hogy szerelme vezetéknevét viselje. Azt szeretné, ha úgy ismernék, mint Demi Valderrama, de tudja jól, hogy a szakma miatt muszáj megtartania a Lovato nevet is. De, amint megtörténik a házasság, mindenáron az ő nevét akarja viselni.

Azt, hogy az alábbi névtelen nyilatkozatoknak mennyi valóságalapja van, nem tudni, különösen, hogy idáig a HollywoodLife összes hasonló próbálkozása valótlan volt, arról nem beszélve, hogy Lovato egy ideig csak is karrierjére szeretne koncentrálni. Már meg is kezdte ötödik albumának munkálatait, és hamarosan újra legnagyobb szenvedélyének hódol, ami nem más, mint a turnézás.

Egy dolog azonban biztos: szerelmük minden rosszakarat ellenére töretlen, és boldogabbak, mint valaha. A napokban ünnepelték találkozásuk ötödik évfordulóját, amit a gyönyörű énekesnő óriási örömmel újságolt el a Twitteren követőinek. Öt évvel ezelőtt a legnagyobb ajándékot kaptam Istentől, amit valaha kérhettem...

Mivel jelenleg Lovato jól megérdemelt pihenését tölti, a páros ezt kihasználva a nyaralást is bepótolta, amit távol a hollywoodi nyüzsgéstől, egy gyönyörű síparadicsomban, Utahban, az énekesnő gyerekkori barátnője, Marissa, valamint Jennifer Lopez és Casper Smart társaságában töltötték. De nem hagyhatták otthon közös kis kedvencüket, Buddyt sem, akivel Valderrama karácsonykor lepte meg Demit és azóta is úgy gondoskodnak róla, mintha a közös gyerekük lenne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek