Starity

Meglepetésekkel kezdi az új évet Avril Lavigne

2015. január 12. 19:07   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokáig nem hallottunk a kanadai punkhercegnő felől, most azonban újult erővel és sok meglepetéssel tér vissza.

hirdetés
Meglepetésekkel kezdi az új évet Avril Lavigne

Mondhatni tényként kezelik mostanában, hogy Avril Lavigne karrierje elindult a lejtőn: ötödik, saját nevét viselő albuma bukásnak bizonyult, legutóbbi kislemezes dalát és klipjét, a Hello Kittyt pedig rengetegen támadták, rasszistának titulálva az énekesnőt.

Az utóbbi évben magánéleti téren is rájárt a rúd: rengeteg pletyka terjengett róla és férjéről, Chad Kroegerről, miszerint házasságuk bebukott az első év után, de szerencsére a rocksztár férj elég hamar megcáfolta a rosszindulatú híreket. Ráadásul az elmúlt hónapokban az énekesnő feltűnően eltűnt a médiából, aminek, mint kiderült egészségügyi gondok álltak a hátterében.

De bármi is történt 2014-ben, az már múlté, hiszen új év kezdődött, melyet rengeteg meglepetéssel nyitna az énekesnő. Elég valószínű, hogy idén piacra dobja hatodik stúdióalbumát, és már az is biztos, hogy hamarosan új dalt hallhatunk tőle, mellyel a Special Olymics egyik projektjét támogatná az Avril Lavigne Foundition keretein belül. A Fly című számát az elmúlt években írta, ám eddig nem került kiadásra, idén debütál majd.

De még mielőtt ez megtörténne, Avril elmondása szerint még februárban olyan ajándékkal áll elő, amire már régóta várhattak a rajongók, ez pedig legnagyobb valószínűség szerint vagy egy válogatásalbum lesz, vagy a beígért videoklip a Give You What You Like című rendkívül érzelmes nótájához, amelyről az a hír járja, helyet kaphat A szürke ötven árnyalatának betétdalai között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek