Starity

Megjelent az első előzetes Josh Duhamel sorozatához

2015. január 14. 09:09   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A CBS tavaly jelentette be, hogy új sorozatot tűz majd műsorára. A szérián jelenleg is zajlanak a munkálatok, az ígéretek szerint pedig márciusban már adásba is kerülhet az első epizód.

hirdetés
Megjelent az első előzetes Josh Duhamel sorozatához

A CBS csatorna új sorozatot ígért a tavalyi évben, s most minden jel arra mutat, hogy be is tartotta a szavát.  Az egyik legdögösebb sorozatszínészt szerződtették a főszerepre, és ezzel a lépéssel rábízták a széria jövőjét. Ahogy a Las Vegas is megélt pár évadot Josh Duhamellel az élen, úgy a rajongók ezúttal is bizakodhatnak: az új projekt jó eséllyel sikerre számíthat.

Pár napja a sorozat hivatalos YouTube csatornájára felkerült az első promóciós kisfilm, amiben a leendő nézők megláthatják, hogy mire is számíthatnak. Kevesen tudják, de az új szériát pontosan annak a Vince Gilligannek köszönhetjük, akitől egykor a Breaking Bad című sorozatot is kaptuk.

A Battle Creek, mely 2015. március elsején kerül képernyőre, olyan színészeket rejteget a stáblistán, mint Dean Winters – Josh sorozatbeli partnere, Janet McTeer, Kal Penn és Aubrey Dollar.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek