Starity

Ismét borzolja a kedélyeket FKA twigs

2015. január 15. 07:07   |   Szerző: botond96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő megjelentette legújabb videoklipjét, amelyet a Pendulum című dalához készített. A szám debütáló albumának második kislemeze.

hirdetés
Ismét borzolja a kedélyeket FKA twigs

A V magazin címlapján meztelenkedő énekesnő tudja, mivel hívja fel magára a figyelmet. Legutóbbi videója, a Video Girl nem aratott osztatlan sikert a nagyközönség előtt morbid képi világa miatt, ennek ellenére twigs legújabb videójában, a Pendulumban sem fogta vissza magát.

Az énekesnő még tavaly júliusban jelentette meg a dalt, jóval az LP1 című albuma megjelenése előtt, és ez lett egyik kislemezének címe is. Robert Pattinson párja egy interjúban a kedvencének nevezte a szerzeményt, így nem volt kérdés, hogy klipet is kapnak hozzá a rajongók. A videoklip során készült képekeket még tavaly júlusban tették közzé, de a híresség és Paula Harrowing által rendezett klip nem jelent meg egészen a mai napig. Az új videot FKA az MTV hivatalos oldalán mutatta be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek