Starity

Justin Bieber férjezett modellel kezdett ki

2015. január 14. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber úgy tűnik, már egy ideje túl van Selena Gomezen, hiszen az énekes a Calvin Klein fotózásán bepróbálkozott partnerénél, aki egyébként férjes asszony.

hirdetés
Justin Bieber férjezett modellel kezdett ki

Kellemetlen szituációba keveredett Justin Bieber a Calvin Klein fotózása miatt. Nemcsak a photoshop-vádakkal kell szembenéznie, de még az is kiderült, hogy elutasította őt Lara Stone, nyomos indok miatt. A Hollywood Life információi szerint Bieber igyekezett bevágódni a társánál, akinek nem jött be az énekes próbálkozása, hiszen már gyűrűt húztak az ujjára.

Justint valahogy nem informálták arról, hogy foglalt a hölgy, így szabadnak érezte a pályát. A forgatás alatt Justinnak nagyon bejött Lara, és randizni hívta. Úgy tett, mintha csak viccelne, de mindezt próbálta charme-mal megfűszerezni. Nem jött össze, finoman visszautasították, hiszen férjezett már. Ennek ellenére, nem volt ciki a helyzet, és a fotózás minden gond nélkül zajlott le. Sokat nevettek, kölcsönös tisztelettel bántak a másikkal - árulkodott egy bennfentes.


Részlet a Calvin kampányból: jobb oldalán Larával

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek