Starity

Naya Rivera elnézést kért rasszista beszólása miatt

2015. január 15. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Naya Rivera megkérdőjelezhető kijelentést tett a The View műsorában, ami nem kis felháborodást keltett a közösségi oldalakon.

hirdetés
Naya Rivera elnézést kért rasszista beszólása miatt

A Glee 28 éves sztárja január 13-án a The View műsorában vendégeskedett társműsorvezetőként, ahol akaratlanul egy félreérthető kijelentést tett egyesek higéniai szokásairól, ami nagy felháborodást keltett az emberek körében.

Őszintén szólva, van egy elméletem a zuhanyzásról, mégpedig, hogy szerintem a fehér emberek többet tusolnak, mint a többi etnikum – mondta nevetve Rivera, mire az egyik műsorvezető, O'Donnell rámutatott a dologra, hogy bizony a közönség soraiban tartózkodnak afroamerikai nők is, akik mindjárt szívrohamot kapnak e kijelentés hallatán.

Miután a színésznőnek leesett a dolog, megpróbálta menteni a menthetőt. Az anyukám félig fekete, félig puerto ricói. Ő minden nap tusol, úgyhogy ezért mondom ki. Viszont az is igaz, hogy egy fehér férfi a férjem, ő pedig rengeteget zuhanyzik. Komolyan, van, hogy naponta kétszer-háromszor is. Én pedig mindig megkérdezem tőle, hogy 'Mit csinálsz már megint?'

Utolsó mentsvárként tudományos tényekkel próbálta igazolni teóriáját. Egy tanulmány szerint a bőrgyógyász is azt javasolja, hogy három nap alatt csak egyszer vagy kétszer lenne javasolt fürdeni, szóval ezek szerint jól csinálom.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek