Starity

Miley Cyrus megbotránkoztatta az Instagramot

2015. január 17. 13:01   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő egyik legújabb Instagram-képe és megjegyzése nem mindenki tetszését nyerte el. „A napi egy maszturbálás távol tartja az utálókat” – olvasható a sztár profilján.

hirdetés

Azt hinné az ember, hogy Miley Cyrus már semmivel nem lephet meg minket, de az énekesnő erre mindig rácáfol. A legújabb húzása is ezt bizonyítja, hiszen tegnapi fotója és a megjegyzés hozzá sokakat megbotránkozatott.

Egy nappal ezelőtt, azaz január 15-én Miley új képpel örvendeztette meg rajongóit. Bár a fotón nem Miley, hanem egy ismeretlen lány látható, így is sikerült kivívnia magának egy kis figyelmet, mivel a fényképen szereplő egyén éppen a rövidnadrágjában nyúlkál, és hogy senki se értse félre, a következőt írta hozzá: Napi egy maszturbálás távol tartja az utálókat. Az incidenst a Wrecking Ball énekesnőjének rajongói sem hagyták figyelem nélkül, rengeteg komment érkezett a kép mellé, és a nagyja nem éppen pozitív hangvételű.

Nem kéne meglepődnünk Miley viselkedésén, hiszen az Adore You című videoklipjében is erre tesz utalásokat, sőt, olyan részek is vannak benne, melyekben bugyijába nyúl.

Napi egy maszturbálás
Fotó: Miley Cyrus / Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek