Starity

Silvia Navarro sztriptízt ad elő a Story5 műsorán

2015. január 17. 17:05   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Silvia Navarro és Jorge Salinas közös telenovellája, a Mi corazón es tuyo február elején hazánkban is látható lesz, méghozzá a Story 5 jóvoltából.

hirdetés
Silvia Navarro sztriptízt ad elő a Story5 műsorán

A Mi corazón es tuyo a Szerelem ajándékba címmel érkezik meg február 2-án, este 19 órai kezdettel a Story5 műsorára. Mexikóban óriási népszerűségnek örvend, hiszen amióta elindult, nézettségi rekordokat döntöget, egyik sorozat sem tudja leverni az első helyről. Így talán nem is meglepő, hogy hazánk is felfigyelt rá. A Mi corazón es tuyo még jelenleg is megy Mexikóban és nem a tipikus telenovellák közé tartozik, hiszen a romantika és a dráma mellett a szórakozásra is nagy hangsúlyt fektettek, nevetésben tehát nem lesz hiány.

A történet szerint Ana Leal (Silvia Navarro) éjszakánként egy sztiptízbárban dolgozik táncosnőként, azonban nappal egy gazdag és özvegy hétgyermekes édesapa házvezetőnője. Kettős életet él, egyik munkájában sem tudnak a másik létezéséről. Míg a bárban szép karriert futott be, addig a családban a gyerekek nem nagyon örülnek Ana érkezésének, aki alaposan felkavarja a dolgokat, hiszen ahogy ez lenni szokott, szerelmes lesz a munkaadójába, akire egy csinos és gazdag nő is szemet vetett, így megindul a harc. Kit választ a jóképű családapa, Fernando Lascuráin Borbolla (Jorge Salinas) a másik életét eltitkoló sztriptíztáncosnőt, vagy a gazdag családból származó Isabela Vázquez De Castrót (Mayrín Villanueva)?

Számos ismerős sztár is szerephez jutott a telenovellában, mint például Carmen Salinas, az énekesként is tevékenykedő Pablo Montero, a Szívek iskolájából Fabiola Campomanes, a Bűnös vágyak papja, René Casados, valamint Paulina Goto, aki nemcsak színésznő, hanem énekesnő is, hiszen az EME 15 nevezetű együttese mellett szólóban is énekel, sőt, egyik dala, a Llévame despacio is hallható a sorozatban.

A szappanopera betétdalát Alex és Kaay éneklik, akik még a sorozatban is feltűnnek majd, valamint rajtuk kívül láthatjuk majd Daniela Romot is, akinek szintén felcsendül az egyik dala. A betétdal a későbbiekben megváltozik, a Banda El Recodo előadásában csendül fel majd a Todo tuyo.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek