Starity

Vanessa Hudgens szerepet kapott a Grease feldolgozásában

2015. január 18. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rizzo karakterét fogja életre kelteni a 26 éves színész-énekesnő Julianne Hough oldalán a Fox élő, televíziós adaptációjában.

hirdetés
Vanessa Hudgens szerepet kapott a Grease feldolgozásában
Fotó: Houston Chronicle

A tegnapi napon jelentette be a Fox, hogy rövidesen hozzálátnak az 1978-as sikerfilm, a Grease élő adaptációjának munkálataihoz, így azt is nyilvánosságra hozták, hogy két fontos karakterhez már ki is választották a megfelelő színészeket. A Dancing with the Stars sztárja, Julianne Hough fog a főszereplő, Sandy Olsson bőrébe bújni, barátnőjét, Rizzót pedig Vanessa Hudgens kelti majd életre.

A Grease egyike azon filmeknek, melyek miatt a szórakoztatóiparban akartam tevékenykedni, és szó szerint egész életemben arra vártam, hogy eljátszhassam Sandyt. A testvéreimmel újra és újra megnéztük és eljátszottuk, amikor kicsik voltunk. Ez álmaim szerepe és élőben előadni a televízióban, az egyik legizgalmasabb lehetőség eddigi karrieremben - árulta el Julianne.

Vanessa, aki egyébként jelenleg gőzerővel készült Broadway-debütálására a Gigi című musical feldolgozásával, a következőképpen nyilatkozott: Rizzo bőrébe bújni egy olyan dolog, amit sosem mertem volna elképzelni és imádom ezt, mivel ez egy új kihívás lesz. Ő egy hihetetlenül ikonikus karakter, aki folyamatosan felülemelkedik a generációkon. Alig várom, hogy életre kelthessem élőben, a televízióban.

Sokak legnagyobb ámulatára azonban még nincs hír arról, hogy ki fogja játszani a férfi főszereplőt, Danny Zukót, de nagy valószínűséggel egy nagy névről fogja lerántani a leplet hamarosan a Fox.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek