Starity

Odáig van az internet a Shake it Offot éneklő rendőrért

2015. január 19. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift nem csak a tinédzsereket hódította meg új popalbumával. Erről tanúskodik az a vidó is, amiben egy doveri rendőr tombol a Shake it Offra.

hirdetés
Odáig van az internet a Shake it Offot éneklő rendőrért

Január 16-án került fel a doveri Delaware rendőrség YouTube-csatornájára egy videó, melyben a rendőrautóba beépített kamera rögzítette az egyik tisztet, amint vezetés közben egy kész produkciót ad elő Taylor Swift slágerére, a Shake It Offra, mely vadonatúj és egyben legelső poplemezén, a 1989-en kapott helyet.

Az eredeti négy perc tizenkét másodperces kisfilmet néhány nap alatt több mint 10 millióan tekintették meg a legnagyobb videómegosztó portálon, ám sokan kételkednek valódiságában, ugyanis úgy vélik, hogy az egész előre el lett tervezve.

Nos, megrendezett vagy sem, az biztos, hogy az internetezők - biztosra vesszük, hogy még azok is, akik szerint kamu - jót derülnek a vidám és bohókás rendőrön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek