Starity

Lucy Lawless és Stuart Townsend Salembe költöznek

2015. január 19. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két sztár szerepet kapott a WGN America boszorkányos sorozatában, mely a Salem címet viseli.

hirdetés
Lucy Lawless és Stuart Townsend Salembe költöznek

Tavaly július 13-án vetítette le az Egyesült Államokban a WGN America a Salem című széria legelső évadának záróepizódját, mely láttán a rajongókban sok-sok kérdés megválaszolatlanul maradt. Hamarosan viszont visszatérnek a salemi boszorkányok, ugyanis idén áprilisban startol a második szezon, ám azt még nem adták hírül, hogy pontosan melyik napon is.

Cserébe azonban néhány rövidke videót már megosztottak a készítők, valamint kiderült, hogy a Xena, a harcos hercegnő című sorozat sztárja,  Lucy Lawless, valamint  Stuart Townsend és Joe Doyle is feltűnik majd a soron következő évadban, melyet január 15-én kezdtek el forgatni a Los Angeles-i Shreveportban, melyről néhány fotót is feltöltöttek a hivatalos Facebook-oldalukra.

Lucy karaktere visszatérő szereplőként foglal majd helyet a történetben és kiderült, hogy egyike lesz egy ősi német boszorkányvonal túlélőinek. Mellette Stuartot is többször láthatjuk majd viszont a képernyőkön, Joe viszont állandó szereplő lesz.

A napokban pedig egy félperces teasert is feltöltöttek a sorozat hivatalos YouTube-csatornájára, mely az Anne címet viseli, így nem meglepő módon az Anne Hale-t alakító színésznő,  Tamzin Merchant látható benne, aki hatalmas változáson megy majd keresztül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek