Starity

Új sorozatban szerepel Emily Kinney

2015. január 20. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új szerepben bizonyíthat a The Walking Dead sztárja, ugyanis beválogatták az ABC egyik új szériájába.

hirdetés
Új sorozatban szerepel Emily Kinney
Fotó: Nikki Rich

Az Entertainment Weekly információi szerint Emily Kinney vendégszereplőként fog feltűnni az ABC tavaly indult sci-fi és drámasorozatában, a Foreverben. A fiatal színész-énekesnő az első évad 16. epizódjában lesz majd látható, melyben visszatér  Hilarie Burton karaktere is, Iona Payne.

Ebben az epizódban szerepelni fog egy egyetemistakorú tanuló, aki egy nagyon bonyolult szerepjátékba keveredik bele, mely során tulajdonképpen valaki fantáziáját kelti életre az 1970-es évekből, szóval ezen korszak ruháiban lesz majd, de végül meghal. Henry könnyen azonosul az ilyen történettel, mivel megérti az olyan embereket, akik a múlt egy fix pontjához vannak kötve, amit nem tudnak maguk mögött hagyni. Emily egy olyan karaktert játszik, aki beleesik egy ilyesfajta megszállottság ötletébe. Ez egy epizód lesz a megszállottságról és az olyan dolgokról, amiket nem tudunk elengedni - árulta el Matt Miller producer.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek