Starity

Selena Gomez ágyából jelentkezett Zedd

2015. január 20. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, Zedd hivatalosan is megerősítette, hogy Selena Gomezzel egy párt alkotnak. Legalábbis, a rajongók könnyedén vonták le ezt a következtetést.

hirdetés
Selena Gomez ágyából jelentkezett Zedd

Alig pár napja volt attól hangos a sajtó, hogy Justin Bieber és Selena Gomez együtt vacsorázott egy luxus étteremben, Los Angelesben. Ellenben, rá pár napra egy közeli forrás elárulta, hogy Justin és Selena már végleg lezárta, és a latin szépség nem szeretné, ha az emberek azt hinnék, hogy folyamatosan visszaesik a Calvin Klein modelljének karjába.

Mindeközben úgy tűnik, hogy a Heart Wants What It Wants énekesnőjére rátalált a szerelem Zedd személyében, hiszen nem tudnak egymással betelni és folyamatosan közös képeket posztolnak a közösségi oldalakon. Selena kifejtette, mennyire hiányolja a képen szereplő srácot, míg Zedd videó-chates fotót látott el azzal a leírással, hogy oh kedvesem.... Az a bizonyos szoba...


Fotó: Selena Gomez, Instagram


Fotó: Zedd, Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek