Starity

Sorsfordító események várhatóak az Arrow új részeiben

2015. január 21. 21:09   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tagadhatatlan, hogy a készítők tudják, hogyan tartsák lázban a nézőket még a több mint egy hónapos pihenőidőszak alatt is.

hirdetés
Sorsfordító események várhatóak az Arrow új részeiben

Hatalmas kérdőjeleket hagyott maga után A zöld íjász, hiszen szinte kivétel nélkül minden fant sokként ért a harmadik évad téli szünet előtti utolsó része és néhányan talán még most sem ocsúdtak fel a történtekből, legfőképpen pedig az utolsó jelenet okozott hihetetlen meglepetést és váratlan fordulatot.

Vigyázat, spoiler-veszély!

A zöld íjász új részét, amely a Left behind címet viseli, január 21-én tűzi műsorra a The CW csatorna és szinte biztos, hogy nem csak Amerikában, de nálunk is rengetegen várják már tűkön ülve, vajon milyen események várnak még a szereplőkre, hogyan tudják majd meg az Arrow-team tagjai Oliver és Ra's al Ghul összecsapásának tragikus végkifejletét? Hogyan érinti majd ez őket, milyen változások történnek Starling Cityben? Egyáltalán sikerül-e túlélnie sármos főhősünknek a végzetesnek tűnő kardszúrást? Persze mindenki abban reménykedik, hogy Oliver visszatér majd, már csak az a kérdés, hogy ha valóban így lesz, hogyan és mikor fog ez megtörténni.

A sorozat producere, Mark Guggenheim elhintett néhány morzsát, amin elindulhatunk a folytatással kapcsolatban. Az általa elmondottak alapján arra lehet következtetni, hogy a következő néhány részben biztosan nem láthatjuk majd viszont Ollie-t Starling Cityben. Ezt támaszthatja alá, hogy a 14. rész címe A visszatérés lesz, amely reményeink szerint azt hivatott előre jelezni, hogy kedvenc hősünk végül hazatalál majd.

Ennek ellenére viszont történnek majd pozitív dolgok is. Néhány, eddig egymással nem túl közeli viszonyban álló szereplőt közelebb hoz majd a tragédia: Felicity kapcsolata mind Theával, mind Laurellel meg fog változni. És ha már a fiatal, makacs és a szokásosnál is dühösebb ügyészünknél járunk: itt lesz az alkalom arra, hogy húga halála után végül felöltse a Kanári jelmezét és megmutassa,  méltó arra, hogy Sara nyomdokaiba lépjen. Néhány héten belül tehát kiderül, mennyit sikerült fejlődnie, az évad 13. epizódja ugyanis a Kanárik címet kapta.

Nem feledkezhetünk meg persze Theáról sem, akit saját apja, Malcolm Merlyn képes volt arra felhasználni, hogy Sara megölésével ezt az egész vérre menő háborút kirobbantsa. Kérdés, hogy megtudja-e valaha a szörnyű igazságot Sara gyilkosáról?

Azt is megtudtuk, hogy a szezon még hátralévő epizódjaiban Ray Palmerről is ki fog derülni néhány fontos információ. A leendő ATOM-ról az a hír járja továbbá, hogy az Arrow következő spin-offjaként, talán saját sorozatot is kaphat majd a későbbiekben. Mindez persze sokban múlik azon, hogyan alakul majd sorsa a képernyőn, esetleg fog-e még közelebbi kapcsolatba kerülni az után a bizonyos csók után Felicityvel, és persze, hogy megkedvelik-e annyira a nézők, hogy megérje a készítőknek belevágni.

Ezen kívül újra láthatjuk Felicity fiatalos és kissé túlbuzgó édesanyját, valamint visszatér a 2. évad rosszfiúja, Slade (Deathstroke), és feltűnik majd a sorozatban Danny 'Brick' Brickwell is, aki bonyodalmakat fog okozni Starling Cityben.

Többen is láthattátok, hogy az ünnepek előtt a készítők feltöltöttek egy nagyon rövidke videót a sorozat közösségi oldalaira, melyben látható, hogy a sziklafal egyik hótakaróval fedett kiugróján fekvő, mozdulatlan Oliver felé közelít valaki, akinek talán fontos szerepe lesz a későbbiekben. Nemrégiben pedig megosztottak a rajongókkal egy egyperces összeállítást, amelyből választ kaphatunk az előbbiekben feltett néhány kérdésünkre.

Szerencsére már nem kell sokáig várnunk a legfrissebb részekre, addig is adunk egy kis ízelítőt a TVLine által közzétett promóképekből:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek