Starity

Itt a Chanel új sminkkollekciója Axente Vanessával

2015. január 21. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban debütált az első reklámfilm a francia márka új sminkkollekciójához, melyet hazánk büszkeségével népszerűsítenek.

hirdetés
Itt a Chanel új sminkkollekciója Axente Vanessával
Fotó: Chanel

Január 19-én került fel a Chanel hivatalos YouTube-csatornájára a 2015-ös tavaszi sminkkollekció első reklámfilmje, melyben a 19 éves Axente Vanessa mutatja be az új szettben helyet kapott kozmetikumokat.

A kollekció a Rêverie Parisienne fantázianevet viseli, és a tavaszra jellemző vidám, élénk, valamint fiatalos színek képviseltetik magukat benne. Így hát a népszerű francia márka nem is választhatott volna jobb arcot a kampányhoz hazánk egyik legnépszerűbb modelljénél, aki egyébként a 2014-es év folyamán is a tavasszal piacra dobott termékeket reklámozta Gisele Bündchen és Monica Jagaciak mellett.

A Rêverie Parisienne-es pirosítókat, körömlakkokat, szemhéjfestékeket, szemceruzákat, rúzsokat, szájfényeket, szempillaspirálokat és alapozókat már meg is lehet rendelni a Chanel hivatalos weboldalán, az árak pedig nagyjából 7000 és 17.000 forint közé esnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek