Starity

Teri Hatcher jótékonysági triatlonra készül

2010. szeptember 12. 00:12   |   Szerző: agicaa9412

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Született feleségek sztárja közzétette a világhálón a fürdőruhás képeit, melyben a triatloni úszásra készült. A 45 éves színésznő ruháján a Sophia név áll, és ez alatt egy „Ez neked szól” jelentésű felirat.

hirdetés
Teri Hatcher jótékonysági triatlonra készül

A színésznőt Joel Rothman kereste fel, akinek van egy 2 éves beteg kislánya, Sophia, aki a Children's Hospital Los Angeles klinikáján fekszik. Sophián megállapították a juvenilis rheumatoid arthritist és még további betegségeket, melyek ahhoz vezethettek volna, hogy a kislány megvakul.

Teri Hatcher ezt írta az egyik internetes oldalán a rajongóknak: „Azt már tudjuk, hogy mikor belevetjük magunkat a vízbe, akkor megmenthetjük vele egy kislány életét. Ez a kislány Sophia. Kérem, mondják el barátaiknak, hogy adományozzanak, akár egy dollárt is.”

A színésznőt azért is hatja meg ennyire a kislány története, mert saját családjában is vannak problémái. Az apja nemrégiben egy nyílt szívműtéten esett át, s ez biztosan közrejátszott abban, hogy Teri elvállalja a felkérést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek