Starity

Klippremier: Ellie Goulding - Love Me Like You Do

2015. január 22. 10:10   |   Szerző: mialamia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma jelent meg Ellie Goulding kisfilmje a sokak által várt A szürke ötven árnyalata című romantikus és erotikus filmhez.

hirdetés
Klippremier: Ellie Goulding - Love Me Like You Do

Egyre nagyobb az érdeklődés A szürke árnyalata mozis verziója iránt, hiszen a könyvből készült adaptáció kevesebb, mint egy hónap múlva, Valentin-napon debütál majd a filmszínházakban. A feldolgozás készítői folyamatosan fokozzák a már amúgy sem csekély hangulatot a produkció körül: újabb és újabb kiszivárgott jeleneteket, fotókat és televíziós előzeteseket hoznak nyilvánosságra.

A film és a könyv elsöprő sikere mellett azonban meg kell említenünk az aláfestői felhozatalt is, amely kifejezetten briliáns, hiszen olyan népszerű előadók adták nevüket a mozi zenei korongjához, mint Beyoncé és The Weeknd. Sőt, a napjainkban egyre jelentősebb sikereket elérő brit énekesnő, Ellie Goulding is készített egy felvételt az erotikus műhöz.

A napokban jelent meg The Weeknd videoklipje a film egyik betétdalához, egészen pontosan az Earned it című dalhoz, azonban mai nap folyamán az egyik legnépszerűbb felvételhez is felkerült a várva várt videó, mégpedig Ellie Goulding Love Me Like You Do című számához.

A dalról érdemes tudni, hogy a megjelenés óta már több mint 16 millióan kattintottak rá, illetve, hogy az iTuneson jelenleg a 12. helyen szerepel a rangsorban, ezzel pedig megelőzi többek között Sam Smith, Nick Jonas és Sia népszerű slágereit is.

A klipet még a tavalyi év elején rögzítették, helyszínül egy kastély szolgált és a történetvezetésben azt láthatjuk, ahogy Ellie felfedezi az épületet, valamint később egy titokzatos férfival is táncol a bálteremben. Ezen jelenet kapcsán sokan máris azt feltételezték, hogy ez a momentum egyfajta visszautalás  Ed Sheeran hasonló videoklipjére, ám ezt később cáfolták, mivel a két híresség azóta már régen békét kötött egymással. A kisfilmben természetesen láthatóak a Fifty Shade of Grey filmjelenetei is, köztük néhány eddig még nem látott képkockával is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek