Starity

Matthew McConaughey negyedszerre is apuka lesz?

2015. január 23. 09:09   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A felröppenő hírek szerint a 45 éves színész és felesége, Camila Alves negyedik gyermeküket várják.

hirdetés
Matthew McConaughey negyedszerre is apuka lesz?

Arról, hogy a Magic Mike és a Mielőtt meghaltam című filmek sztárja újra apai örömök elé néz, az OK! magazin számolt be egy névtelen forrásra hivatkozva. Mindenkit meglepett a hír – Matthew és Camila nem terveztek még egy babát, de minden jel arra mutat, hogy Camila várandós.

A párnak, akik 2012-ben kötöttek házasságot, már van három közös csemetéje: a 6 éves Levi, az 5 éves Vida és a 2 éves Livingston, így bőven van már tapasztalatuk a gyermeknevelésben.

A tervezőként tevékenykedő anyuka, miután világra hozta Livingstont, úgy döntött, hogy nem vállal több lurkót, ugyanis legutóbbi terhességekor komplikációk léptek fel, amely során végül császármetszést kellett alkalmaznia a szülészorvosnak. 

A bennfentes azt is elmondta, hogy minden a Golden Globe utáni partin kezdődött, ahol az egykori modell az asztal alatt levetette a cipőjét, az este folyamán pedig nem fogyasztott egyetlen csepp alkoholt sem. Ezenkívül nagyon jó étvággyal olyan ételeket fogyasztott el, amelyeket egyébként máskor nem szokott – utalt ezzel a terhesség jellemzői tüneteire, mint a kívánósság és a hirtelen megnövekedő étvágy.

A McConaughey-Alves család bővülésével kapcsolatban hivatalos megerősítés eddig még nem érkezett egyik féltől sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek