Starity

Nemsokára érkezik a Mako Mermaids 2. évada

2015. január 23. 09:09   |   Szerző: Jadecica

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint az ismeretes, hazánkban a Disney Channel sugározta a Mako Mermaids első évadát. A napokban derült ki, hogy nemsokára érkezik a folytatás.

hirdetés
Nemsokára érkezik a Mako Mermaids 2. évada

Jonathan M. Shiff a napokban tette közzé közösségi oldalain, hogy az ausztrál Netflix televíziós csatorna tervei szerint 2015. február 13-án vetíti majd le a Mako Mermaids 2. évadának bevezető epizódját.

A rendező ezen kívül még azt is elárulta a rajongóknak, hogy ezúttal sokkal több uszony lesz majd a vízben, mint eddig valaha. Annyi azonban bizonyos, hogy Lucy Fry és Ivy Latimer nem fognak részt venni a 2. szezonban. Helyettük két másik hableány tűnik fel a képernyőn Issi Durant (Ondina) és Allie Bertram (Mimmi) személyében. Sőt, a direktor még egy sellőfiúval is meglepte a nézőket, Alex Kubis (Eric) karakterével.

Ha lehet hinni a híreknek, akkor sokkal több izgalom és kaland lesz látható majd a történetben, mint az első szezonban. Magyarországon valószínűleg tavasszal vagy nyáron láthatjuk majd a folytatást a Disney Channel műsorán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek