Starity

Nikki Reed kedves ajándékkal lepte meg párját

2015. január 23. 08:08   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő megajándékozta Iant élete egyik fontos eseményének alkalmából.

hirdetés
Nikki Reed kedves ajándékkal lepte meg párját

A Vámpírnaplók sármos vérszívója és az Alkonyat-szériában ugyancsak vámpírt alakító színésznő még csak néhány hónapja alkot egy párt, ez pedig annak idején a Nina Dobrev és Ian Somerhalder páros rajongóinak körében hatalmas felháborodást keltett.

A Nikki-Ian felállást kedvelők viszont örömmel értesülhettek róla, hogy nem sokkal Nikki véglegesített válása után felröppent a hír, miszerint Somerhalder megkérte a lány kezét, bár hivatalosan ezt még egyikük sem erősítette meg, amely nem is csoda, hiszen a páros egyik fele sem szeretné a nyilvánosság elé tárni magánéletét. Egyes források szerint az eljegyzés tényét is csak akkor fogják megosztani a nagyérdeművel, ha már a házasságkötésen is túllesznek.

Ettől eltekintve viszont szívesen posztolnak  közös képeket és kutyáikkal is rengeteget fényképeszkednek. A tegnapi nap folyamán pedig Ian az Instagramra feltöltött képe által is köszönetet mondott szerelmének, amiért egy nagyon ízletesnek tűnő finomsággal várta otthon.

Az alkalom pedig nem más volt, mint az az apropó, hogy a színész számára 2015. január 22-e egy igen fontos nap: ő rendezheti ugyanis a Vámpírnaplók 6. évadának 16. epizódját, amely a The Downward Spiral címet viseli majd. Támogatásáról biztosítva Miss Reed sütött számára egy igazán ínycsiklandó édességet, amelyet eperrel díszített, és aminek a tetejére a következő feliratot írta fel: Sok szerencsét! Szeretlek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek