Starity

Így kellene véget érnie a Vámpírnaplóknak Paul Wesley szerint

2015. január 24. 09:09   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész elmondta, ő hogyan képzeli el az immáron 6 évadot megélt sorozat utolsó részeit.

hirdetés
Így kellene véget érnie a Vámpírnaplóknak Paul Wesley szerint
Fotó: The CW

Nagyon úgy tűnik, hogy az egykor fénykorát élő, milliónyi tinédzser és felnőtt kedvencévé váló Vámpírnaplók szépen lassan a végéhez közelít, hiszen még a TVD-fanok közül is többen úgy gondolják, ideje lenne befejezést adni a történetnek. A hat évad során rengeteg izgalomban, szomorúságban, meglepetésben, boldogságban és csalódásban volt része a rajongóknak, és szinte együtt nőhettünk fel a színészekkel.

Felsorolni is nehéz lenne, hány karaktert láthattunk megelevenedni a képernyőkön, köszönhetően a sorozat alapjául szolgáló könyveknek. A hatalmas siker és rajongótábor elérése persze maguknak a színészeknek volt köszönhető, hiszen a szerelmi háromszög vagy éppen sokszög tagjairól mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy ne lennének szépek, sármosak vagy szerethetőek.

A széria karakterei óriási változásokon mentek keresztül az évek során, ide értve nem csak a Damon-Elena-Stefan triumvirátust, de Bonnie-t, Mattet, Caroline-t és a többieket is. Voltak és vannak is visszatérő szereplők, de voltak olyanok is, akiktől sajnos vagy éppen végre valahára meg kellett válnunk, mint ahogyan a nemrég megjelent hírek szerint Jeremy Gilberttől is búcsúznunk kell.

A hat év során a felvételek közben és alatt szövődtek szerelmek, barátságok és maguk a színészek is sok mindenen mentek keresztül. Nina és Ian egymásba szerettek, majd útjaik külön váltak, Paul elvált feleségétől, a sorozatban egykor Meredith Fellt alakító Torrey DeVittótól, s ezután újra rátalált a szerelem Phoebe Tonkin személyében. A cserfes és heves vámpírlány, Caroline szerepébe bújó  Candice Accola pedig nem is olyan régen férjhez ment.

Visszatérve a fikcióhoz, a Vámpírnaplók spin-offja, a The Originals szintén nagy érdeklődésnek örvend, pedig az elején sokan szomorkodtak amiatt, hogy hosszú ideig nem látják majd viszont Joseph Morgant, Claire Holtot, Phoebe Tonkint vagy Daniel Gilliest Mystic Fallsban.

De azt, hogy mikor fogják azt mondani a készítők, hogy vége, még nem tudjuk. Az viszont biztos, hogy a három főszereplő,  Nina DobrevIan Somerhalder és  Paul Wesley 2009-ben 6 évadra írta alá szerződést és az a hír járta, hogy nem szeretnék mindannyian a sorozatban folytatni pályafutásukat.

Paul Wesley-t a People magazinnak adott interjújában az általa rendezett rész és a Steroline-románc mellett arról kérdezték, hogyan képzeli el a széria befejezését. Elmondása szerint Elenának vissza kellene változnia halandó emberré, már amennyiben ez lehetséges, és a fivérekről is kifejtette véleményét:

Damon és Stefan élete, hogy őszinte legyek veled, már elég régóta tart. Úgy gondolom, talán úgy kellene véget érnie a show-nak, hogy az ő életük is véget ér. Nem úgy értem, hogy legyen morbid, de mégiscsak majdnem 160 évesek. Azt hiszem, már elég idejük volt a mókára. Szerintem ez egy igazán költői végkifejlet lenne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek