Starity

Miley Cyrus: „Nem olyan vagyok, mint amilyennek beállítanak”

2015. január 24. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus az utóbbi években botrányos arcát mutatta a közönségnek, így a vele készült interjúban többek között erről is beszélt.

hirdetés
Miley Cyrus: „Nem olyan vagyok, mint amilyennek beállítanak”

Ha a Miley Cyrus nevet halljuk, valószínűleg botrányok, polgárpukkasztó cselekedetek, és magamutogatások juthatnak az eszünkbe, az énekesnő azonban azt állítja, a róla kialakult kép rossz. Nem olyan vagyok, mint amilyennek az emberek próbálnak beállítani. Nem randalírozgatok és bulizgatok. Dolgozok a dalaimon, és örülök, hogy olyan dolgot csinálhatok, amit szeretek.

Mióta kijött a Wrecking Ball videoklipje, Miley a MAC csapatával piacra dobott egy rúzst, hogy támogathassa a HIV fertőzötteket. A termék eladásából befolyt pénzt az énekesnő az AIDS kutatására szánta. 

Úgy gondolom, ez reményt ad a HIV fertőzötteknek. Tudniuk kell, hogy vannak emberek, akik harcolnak értük, és nem csak a gyógymódért, hanem hogy véget vessenek ennek a dolognak – nyilatkozta az ex-Disney-csillag. A fiatalok lelkes vásárlói lesznek a rúzsoknak, és így a jövőjük is megváltozhat – tette hozzá.

Miley a helyi LGBT tagja is, ahol fiatal tinédzserekkel dolgozik, és beszélget velük. Az emberek azt kérdezik, példaképként mit tartok fontosnak és mit tanítanék másoknak. Szerintem azt fontos tanítani, hogy nem ítélhetsz el másokat! – magyarázta Cyrus.

A 22 éves énekesnő végül pedig a Grammy-jelöléséről beszélt: Valószínűleg soha nem fogom megkapni, de a jelölésnek örülök.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek