Starity

Hamarosan kapható Meghan Trainor debütáló lemeze

2015. január 24. 18:06   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az All About That Bass slágerével hatalmasat tarolt az énekesnő és ezzel magasra tette a lécet, de úgy látszik, ő ezzel nem elégszik meg.

hirdetés
Hamarosan kapható Meghan Trainor debütáló lemeze

Idén rövidesen megjelenik Meghan Trainor legelső lemeze, a Title, aminek címét nemrég hozták nyilvánosságra. Ha pedig ez nem lenne elég, nemrég kiderült, hogy elkészített egy duettet is, amit nem mással énekel, mint Harry Stylesszal.

A dal, amit Someday Maybe-re kereszteltek el sajnos nem fog helyet kapni debütáló albumán és még azt sem tudni, hogy mikor tervezik kiadni, de annyit tudni róla, hogy maga Harry írta, aki már-már rutinosnak mondható ezen a területén, hisz nemrég Ariana Grande nagysikerű, My Everything című albumára is felkerült egy szerzeménye, valamint természetesen sok One Direction-számban is közreműködött.

A közös munka híre hallatán a rajongók természetesen kombinálni kezdtek, hogy a két sztár lehet, hogy közelebbi kapcsolatot alakított ki, azonban a 21 éves énekesnő egy interjúban elmondta, hogy csak jó barátok.

Nem, egyáltalán nem igaz, mi csak jó barátok vagyunk – kezdett bele, majd a rajongók nagy örömére pozitívan zárta le mondandóját: Imádom a One Direction-ös fiúkat. De ők a One Direction. Én pedig egy lány Massachusettsből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek