Starity

9/11: Thalía a latin hősökre emlékezett

2010. szeptember 12. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2001. szeptember 11-ei New York-i terrortámadásokra általában a sztárok is évente megemlékeznek. Thalía egy Twitter-üzenetben tette, összefogásra szólítva fel a latinokat.

hirdetés
9/11: Thalía a latin hősökre emlékezett

Tegnap volt a sajnálatos „9/11”-események 9. évfordulója. A sztárok általában minden évben megemlékeznek a 2001-ben történt New York-i terrortámadásokról. Thalía az alábbi üzenetet tette közzé a szomorú évforduló alkalmából.

„Kilenc évvel ezelőtt az egész világ beleremegett és elszomorodott, látván az Egyesült Államokban szeptember 11-én történt eseményeket. Azon a baljós napon sok latin család szenvedett egy fiú- vagy lánygyermek, feleség vagy férj, valamely családtag, barát, ismerős vagy munkatárs elvesztése miatt. Ennélfogva ma emlékezünk az összes latin hősre, akik azon a napon elhagytak minket, de továbbra is állandóan az emlékünkben és a szívünkben vannak.

Ma szintén a köszönet napja van mindazon latin testvéreinknek, akik valamilyen formában segítségre futottak a 9/11-események alatt. Ezért imádkozni invitállak benneteket mindenkiért, akik érintve voltak a 9/11 által. Tudjátok meg, hogy a gondolataimban vagytok, s minden egyes múló évben kérem, hogy lassacskán begyógyuljanak a sebeitek, és mindannyian békében és összhangban éljünk, rasszra, bőrszínre, politikai nézetekre, illetve vallásra való tekintet nélkül.

Nagyon szeretlek benneteket,

Thalía”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek