Starity

Victoria Justice: „Szívből kívánom Arianának a legjobbakat”

2015. január 25. 20:08   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, a színésznő végleg tiszta vizet akar önteni a pohárba. Annak érdekében, hogy eloszlassa a róla és Ariana Grandéről szóló pletykákat, az E! Online-nak adott interjút.

hirdetés
Victoria Justice: „Szívből kívánom Arianának a legjobbakat”

Pár hete, Ariana Grande egyik kijelentése után röppentek fel pletykák arról, hogy a színésznő a V, mint Viktória forgatásai alatt zaklatta őt. Victoria már akkor is cáfolta a pletykákat, most azonban megelégelte az alaptalan kijelentéseket és ellátogatott az E! Online stúdiójába, hogy tisztázza a dolgokat.

Nagyon boldog vagyok, hogy tisztázni tudom ezeket az alaptalan pletykákat. Ezek a dolgok már egy ideje folynak, de eddig úgy gondolkodtam, hogy nem figyelek az utálkozókra, és nem fogom belevetni magam ebbe a sok negatívumba, de azt hiszem, azzal, hogy csendben maradtam, az emberek azt hiszik, én tehetek mindenről, és ez nem igazságos – fakadt ki a színésznő.

Grande és Justice a V, mint Viktória című sorozat forgatásai alatt ismerkedtek meg. Akkoriban úgy tűnt, a két sztár nagyon jól kijön egymással, azonban mikor a sorozat véget ért, kapcsolatuk megszakadt, ezért keletkeztek a pletykák, hogy megromlott köztük a viszony. Amikor a sorozat véget ért, Victoriát sok támadás érte, mivel szólóturnéba kezdett ahelyett, hogy tovább forgatott volna, így sokan úgy gondolták, miatta nem folytatódott a sorozat.

A turnénak semmi köze nem volt a V, mint Viktória végéhez. Nagyszerű a kapcsolatom a Nickelodeon vezetőségével és az ottani kollégáimmal is. Igaz, hogy a Problem énekesnőjével már nem legjobb barátnők, de a színésznő elmondása szerint nincsen közöttük ellentét és a legjobbakat kívánja neki Nincs közöttünk harag. Remek zenét csinál, és szívből kívánom neki a legjobbakat, és további sok sikert mindenhez!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek