Starity

David Tennant Marvel-rosszfiúként tűnik fel legközelebb

2015. január 28. 09:09   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A skót színész a tegnapi nap folyamán jelentette be legújabb projektjét, mely során egy igazán gonosz karakter bőrébe bújhat.

hirdetés
David Tennant Marvel-rosszfiúként tűnik fel legközelebb

David Tennant hosszú éveken keresztül játszott kisebb-nagyobb hősöket a filmvásznon és a tévé képernyőjén, most azonban fordult a kocka: a skót színész rosszfiút fog alakítani és nem is akármilyet!

A bejelentésre a tegnapi nap folyamán került sor, mikor is kiderült, hogy David következő projektje nem más lesz, mint a Netflix nagy durranásnak ígérkező vadonatúj Marvel-sorozata. A széria alapvetően Jessica Jones kalandjait követi nyomon, akit Krysten Ritter kelt majd életre. A főhősnő egy ütközéses baleset során egy kamion szállítmányával, ismeretlen vegyi anyagokkal érintkezett, így tett szert aztán különleges képességére.

A Marvel bejelentette, hogy David Tennant fogja játszani Killgrave karakterét, egy nevet Jones múltjából, aki igencsak veszélyes rosszfiúnak ígérkezik. Különleges ereje ugyanis a bőrsejtekből származik, mely egy mutáns gén hatására változott meg annak idején. A skót színész nevét jól ismerik az USA-ban, hiszen olyan produkciókban láthatta már az Egyesült Államok közönsége, mint a Ki vagy, Doki? vagy a Gracepoint, mely a nagysikerű BBC-s krimisorozatnak, a Broadchurchnek amerikai remake-je.

A sorozatért felelős Melissa Rosenberg azt nyilatkozta, hogy David a karizmatikus, lilabőrű Zebediah Killgrave-et egy igazán eredeti gazemberként fogja tudni megjeleníteni.

Az AKA Jessica Jones címen készülő projekt egyike a négy Marvel-tulajdonban lévő Netflix-sorozatnak: Daredevil, Iron Fist és Luke Cage, továbbá létezik egy minisorozat is, a The Defenders.

A Marvel jelenleg a Shield ügynökeit és az Agent Cartert futtatja a televízióban, valamint egy élőszereplős X-Men-tévésorozat kapcsán jelenleg is tárgyal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek