Starity

Liam Hemsworth lehet a Függetlenség napja 2 főszereplője

2015. január 28. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az a hír járja, hogy főszerepet ajánlottak a lefiatalabb Hemsworthnek az 1996-os film folytatásában.

hirdetés
Liam Hemsworth lehet a Függetlenség napja 2 főszereplője
Fotó: Peter Yang/Men's Fitness

Ahogy arról már mi is beszámoltunk decemberben, immár hivatalosan is bejelentették, hogy hamarosan hozzálátnak az 1996-ban debütált, a Függetlenség napja címet viselő sci-fi második részének munkálataihoz, mely szintén Roland Emmerich rendezésében készül majd el.

Azt azonban már akkor biztosra vehettük, hogy az első film főszereplőjét életre keltő Will Smitht ezúttal nélkülöznünk kell majd, így természetesen elkezdődtek a találgatások, hogy akkor vajon ki veszi át a helyét. A kérdésre pedig úgy tűnik, hamarosan választ is kapunk, ugyanis a The Wrap értesülései szerint a készítők véleménye szerint Liam Hemsworth lenne a legmegfelelőbb a főszerep eljátszására.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a 25 éves ausztrál színész elfogadta-e az ajánlatot, viszont arról is csiripelnek a madarak, hogy két eredeti színész, Jeff Goldblum és Bill Pullman mellett Michael B. Jordan is fel fog tűnni az ID Forever címet viselő folytatásban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek