Starity

Hawaiin meztelenkedett Miley Cyrus - fotók

2015. február 01. 20:08   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő párjával vakációzott a szigeten, ahol topless kapták lencsevégre a szemfüles fotósok.

hirdetés
Hawaiin meztelenkedett Miley Cyrus - fotók
Fotó: Popsugar

Miley Cyrus és párja, Patrick Schwarzenegger nemrégiben töltötték el a jól megérdemelt pihenésüket Hawaii szigetén. Az álomnyaraláshoz minden adott volt: a gyönyörű óceánpart, az éjszakánként 700 ezer forintos luxusszoba. Ám az énekesnő nem volt elég elővigyázatos, így nem hinnénk, hogy pozitív emlékek fűzik a párt a nyaraláshoz.

Az ex-Disney-sztár és Patrick nem meglepő módon megmártóztak az óceánban is, ám Cyrus a józan ész dacára bikini felsőjétől is megvált, és mindenki szeme láttára topless pancsolt a vízben, ezt pedig a szemfüles lesifotósok meg is örökítették. Nem mintha már nem engedett volna betekintést melltartója rejtekébe, nem biztos, hogy megint topless fotóival akart az újságok címoldalára kerülni.

Úgy tűnik, a Wrecking Ball énekesnője szeretne a figyelem középpontjában maradni, hiszen nem ez az első eset, hogy botrányos viselkedése miatt cikkeznek róla, bár az énekesnő állítása szerint a sajtó felelős a rossz híréért. Az viszont mindenki számára egyértelmű tény, hogy önmagának ellentmondva saját keze alatt lévő Instagram-profilját is teletűzdeli botrányosabbnál botrányosabb fotókkal, és nemrégiben a nagy rajongótáborral rendelkező Selena Gomezt is kigúnyolta.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek